Cilsa Limpieza


José María Moreno 878 - Caballito - Buenos Aires - Argentina

Mobiel:1149226054
Whatsapp:1149226054
Kantoorschoonmaak
In CILSA bieden we reinigingsdiensten voor kantoren eerste klas hele federale hoofdstad en Groot-Buenos Aires. Wij begrijpen dat de kantoren zijn een werkplek met veel activiteit en beweging dus het is logisch dat de ruimten moeten constant schoonmaken. CILSA is het bedrijf dat zal helpen bij het schoonmaken van uw kantoor het geven van een bonus van hygiëne en kwaliteit. Wij werken met de beste producten als beitszuren, ontsmettingsmiddelen en bactericiden, allemaal goedgekeurd door Volksgezondheid en S.E.N.A.S.A.

Ons personeel is volledig opgeleid en gespecialiseerd in het veld voor het reinigen van uw kantoor, zowel in Capital Federal en Gran Buenos Aires en zal ervoor zorgen dat de service is zoals je zou verwachten. Ze zijn geschikt om uit opruimingen gemakkelijk en snel te dragen, zonder uitzicht op enige detail reiniging zorgen voor volledige en correcte ontsmetting van elk van de werkomgevingen. Het personeel wordt geïdentificeerd met een nette uniform zal helpen om het imago en de aanwezigheid van het bedrijf te behouden tijdens het uitvoeren van hun werk. Door zich te specialiseren in verschillende omgevingen, CILSA houdt rekening met de verschillende oppervlakken waarop we zullen werken om te zorgen voor elkaar en produceren geen schade die van invloed kunnen hun oorspronkelijke toestand. Bij het schoonmaken van het kantoor, het bedrijf werkt specifiek op de tapijten en tapijten, zachte en harde vloeren, ramen, muren en meubels, onder anderen. Onze betrouwbare en efficiënte service zal ervoor zorgen dat er geen tapijt, glas of apparaat lijdt veranderingen, zoals scheuren, vlekken of verkleuringen.

CILSA levering aan al haar klanten maandelijks een map met vouchers en certificaten juridische verplichtingen om uw bedrijf, wat bijdraagt ??aan een veilige, betrouwbare service en top-notch. Contacteer ons om de schoonmaak kantoor huren en zorg ervoor dat je de beste deal in termen van prijs-kwaliteit markt. Wij zullen de beste hulp te bieden aan al haar faciliteiten zijn in onberispelijke staat het schoonmaken en het bereiken van veel comfort voor degenen die gebruik maken van hun ruimtes maken. 
 

Nuestras Páginas Amarillas en Español

Les invitamos visitar también:
Banderas México Argentina Chile Colombia Peru Venezuela Panamá Honduras El Salvador America Latina Estados Unidos Brasil Uruguay Puerto Rico Nicaragua República Dominicana Cuba Ecuador Costa Rica Bolivia Paraguay Guatemala España
© 2004-2016 Global Internet Services S.R.L.
Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid
^